Adatkezelési Nyilatkozat

A www.lazarfkatalin.hu oldal, illetve az azt működtető ZetaDesign Kft. (a továbbiakban: adatkezelő) az egyes díjmentes szolgáltatásait előzetes regisztrációhoz köti.

E szolgáltatások igénybevételéhez történő regisztrációkor olyan adatok megadását kérjük, amelyek személyes adatnak minősülhetnek. Az adatkezelő a birtokába jutott minden adatot a személyes adatok kezelésére vonatkozó mindenkori hatályos magyar és EU-s jogszabályokat betartva kezeli.

A regisztráció során az alábbi adatok megadását kérjük:

- név,

- email cím,

- bizonyos esetekben az adatkezelő a mobiltelefonszámot is elkérheti.

A www.lazarfkatalin.hu oldalon történő megrendeléskor a megrendelőtől az alábbi adatok megadását is kérjük:

- név,

- szállítási cím,

- email cím,

- számlázási név és cím,

- kapcsolattartó személy és telefonos elérhetősége.

A regisztráció, illetve a megrendelés önkéntes, és jelen adatkezelési feltételek ismeretében történik. A regisztrációról a megadott email címre automatikus visszaigazolás kerül kiküldésre.

A regisztráció során megadott személyes adatokat az adatkezelő az alábbi célokra használja fel, amely célokra való felhasználáshoz a látogató a regisztrációval kifejezett hozzájárulását adja:

- a vásárolt termékek elküldése,

- az igényelt szolgáltatások teljesítése,

- hírlevél és blogértesítő,

- saját termékek és szolgáltatások népszerűsítése.

Az adatkezelő a kezelt adatokat (a törvény alapján arra felhatalmazott hatóság részére történő kötelező adatszolgáltatás esetét kivéve) semmilyen formában nem teszi hozzáférhetővé harmadik személy részére, továbbá minden ésszerű intézkedést megtesz az adatok bizalmasságának megőrzése érdekében, illetve erre szerződésben kötelezi az esetlegesen bevont adatfeldolgozót is. Az adatkezelő csak olyan személyeknek enged hozzáférést a kezelt adatokhoz, amely személyek munkaszerződésben vagy egyéb jogviszony keretében végzett tevékenysége az adatkezelés céljának megvalósításához közvetlenül szükséges.

A regisztráció bármikor megszüntethető az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre küldött lemondó üzenettel. A regisztráció során megadott adatok módosítása, pontosítása az oldalra bejelentkezve történhet meg. A regisztrált látogató kérhet a róla kezelt személyes adatok köréről, az adatkezelés jogalapjáról és céljáról történő felvilágosítást: az ilyen kéréseket szintén az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre kell küldeni. A kérelemre az adatkezelő ésszerű határidőn belül, de legkésőbb a kérelem benyújtásától számított 30 napon belül köteles a kért tájékoztatást megadni. Az ugyanazon témában egy éven belüli ismételt kérelem esetén a tájékoztatásra vonatkozóan az adatkezelő költségtérítésre jogosult.

A regisztráció megszüntetésekor a regisztráláskor megadott adatok törlődnek az éles adatbázisból. Az adatkezelő számára az adatkezelés jogalapjának bizonyítására vonatkozó törvényi kötelezettség teljesítése érdekében a regisztráció megszüntetése után az alábbi adatokat őrziheti meg:

- regisztráció email cím,

- regisztráció időpontja,

- regisztráció megszüntetésének időpontja.

 

ZetaDesign Kft.

+36 70 948 9382

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.zetadesign.hu

9700 Szombathely, Galamb u. 13.

Adószám: 24335966-2-18

Közösségi adószám: HU24335966

Cégjegyzékszám: 18-09-111688

Szombathelyi Törvényszék Cégbírósága

Adatkezelés Nyilvántartási Szám: NAIH-65912/2013

 
 

 

Copyright © 2015. Lázár F. Katalin - Minden jog fenntartva! All Rights Reserved.